Kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için mümkün olan her şeyi yapın

2023/04/27 07:54

Yedek parça pazarında önemli bir yer tutan yarı römorkun kilit parçası dingildir. Son yıllarda dikkatli araç sahipleri, üzerinde "DR" yazan dingil kapaklarının sayısının arttığını fark ettiler ve bu "DR", DARO treyler dingil logosudur.

微信截图_20230427082744.jpg

Liangshan aks işletmelerinin liderlerinden biri olduğu söylenebilecek DARO aksı, 20 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir. Son 20 yılda, Liangshan'ın aks işletmeleri birkaç taneden 200'ün üzerine çıktı, ancak Darong her zaman yenilmez kalmayı başardı.

Bugün, DARO Group'un atölye yöneticisi Liang Sheng Ren'den DARO'nun başarısının anahtarını bizimle paylaşmasını istedik.

微信截图_20230427082811.jpg

Kurumsal gelişim için sağlam bir temel oluşturmak için iyi kaliteye bağlı kalın

DARO Group'un kuruluşunun başında ana faaliyet konusu dingil yarı mamulleriydi. 2003 yılında şirket, bağımsız inovasyon yoluyla "tek parça" dingil üretim ekipmanı geliştirdi ve Liangshan'da "tek parça" dingil seri üretimine ulaşan ilk kuruluş oldu. DARO Group bugüne kadar ürünlerini her türlü bitmiş dingile başarıyla genişletti ve kullanıcılara giderek daha çeşitli hizmetler sağladı.

Direktör Ren, dingil ister yarı mamul ister bitmiş olsun, DARO treyler dingili kullanıcıların güvenini kazanabileceğine inanıyor, sürekli yeniliğin yanı sıra, kalitenin her zaman güvenilir olması daha önemli.

"Üretim şirketleri için ürün kalitesi hayattır." Ren, "Özellikle aks, aracın yatağı, freni ve sürüşü ile ilgili kalitenin kalifiye olmaması sürüş güvenliğini doğrudan etkileyecektir. Bu nedenle ürünlerimizin kalitesini sağlamak bizim görevimizdir."

微信截图_20230427075107.jpg

Girişe göre, DARO'nun kalite kontrolü temel olarak dört yönü içerir: hammaddeler, üretim süreci, parçalar ve kalite denetimi:

Hammadde açısından, DARO treyler aksı 20Mn2 yüksek dayanımlı alaşımlı dikişsiz çelik boruyu tercih ediyor. Geleneksel modellerin et kalınlığı yaklaşık 10-11 mm'dir ve özel tip aksın et kalınlığı daha yüksektir. "20Mn2 çelik, çekme dayanımı, akma dayanımı, darbe tokluğu, işlenebilirlik, kaynaklanabilirlik gibi iyi kapsamlı mekanik özelliklere sahiptir ve diğer göstergeler genel çelikten daha iyidir." Tanıtım Direktörü dedi.

Hammaddelerin kalitesi sağlandıktan sonra üretim sürecinin kalite kontrolü takip edilmektedir. DARO Group'un sıcak haddeleme, soğuk itme gönye, otomatik su verme ve temperleme, kumlama, çok noktalı doğrultma, CNC takım tezgahı işleme, orta frekans güçlendirme işlemi, astar + üst boya püskürtme, makine kaynak koruma, iç mekanik özelliklerden dış işleme doğruluğuna kadar, tamamen ulusal standartlara uygun olarak bitmiş ürün montajı.

DARO aks satın almak için seçilir, fren kampanası, poyra, rulmanlar vb. gibi parçalar yerli güç üreticileri tarafından tedarik edilir. Bir yandan, uzun yıllardır aksesuar endüstrisindeki bu markalar, kaliteyi pazarın vaftizinden ve testinden geçirerek, karşılık gelen kalite güvence yeteneği ile; Öte yandan, parçaların gelmesinden sonra DARO'nun bir dizi kalite kontrol prosedürü yürütmesi gerekir ve ancak parçalar kalifiye olduktan sonra kullanıma alınabilir, bu da fazladan bir kalite güvence katmanına eşdeğerdir.

微信截图_20230427082951.jpg

Kalite denetimi sürecinde DARO Group, hammaddeden tasarıma, üretime, teste ve satışa kadar birleşik ve sıkı kalite kontrolünü uygulayan eksiksiz bir kalite denetim sistemi kurmuştur. Aynı zamanda, aksın stres sınırını doğru bir şekilde test etmek için yüksek hassasiyetli aletlerle donatılmış, yorulma testi, tuz püskürtme testi ve aks gövdesi manyetik parçacık kusuru tespit testi gibi kalite kontrol atölyeleri kurmuştur. Servis süresi boyunca yorulma arızasının oluşmamasını sağlamak.

Bu kadar sıkı kalite kontrolü altında, DARO aks, ISO kalite yönetim sistemi sertifikasını başarıyla geçti ve 7.000'lik efsanevi bir aylık satış rekoru yarattı ve başarılı bir şekilde yurt dışına, dünyaca ünlü markalara girdi.

Kullanıcıların farklılaşan ihtiyaçlarını karşılamak için zengin ürün grupları

Yıllar süren geliştirmeden sonra DARO Group'un ürün yelpazesi, Amerikan tarzı ve Alman tarzı iki kategori dahil olmak üzere daha çeşitlidir. Yönetmen Ren, DARO sergi salonunda 13 tonluk bir Amerikan dingilini tanıttı: "Bu dingil, şu anda en yüksek Darong sipariş miktarına sahip olan ve aynı zamanda Çin'de yüksek uygulama oranına sahip olan dingildir. Yolda sık sık görebiliriz. Bu dingil maliyet performansı çok yüksektir, endüstrinin genel modeli için parçalar, basit tasarım, bakım ve değiştirme daha uygundur, Amerikan dingil anti ağır yük özelliklerinin devamına ek olarak, tonaj 10t-25t, çoğuna uyum sağlayabilir ulaşım koşulları."

微信截图_20230427083051.jpg

C6 Sınıfı sürücü belgelerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, binek otomobiller yolda römork çekebiliyor ve römork römorkları gibi çeşitli hafif römorklar ortaya çıkmaya başladı. Geleneksel yarı dingile kıyasla, bu modellerin gerektirdiği dingil tonajı genellikle daha küçüktür, tekerlek aralığı ve diğer parametreler daha niştir, birleşik üretim standartları yoktur, bu nedenle pazarda mükemmel uyumlu ürünler bulmak zordur.

"Aslında sadece bu yeni modeller değil, tarım treyleri gibi özel alanlardaki bazı treylerler veya aktarma istasyonlarında, istasyonlarda ve depolarda kullanılan düz treylerler, farklı işlevler nedeniyle, aks uyumu da çok zor." "Bu olguya yanıt olarak DARO, hedeflenen tasarım ve üretimi gerçekleştirmek için kullanıcı tarafından sağlanan parametrelere veya çizimlere dayalı olarak özel olarak özelleştirilmiş hizmetler geliştirdi. Müşteriler parçaları nasıl eşleştireceklerinden emin değillerse, eksiksiz bir aks çözümü de sunuyoruz. , müşterilere araçları için mükemmel aks eşleşmesini sağlamak için tasarlandı."

微信截图_20230427083120.jpg

DARO özelleştirilmiş dingillerinin piyasaya sürülmesinden bu yana, özellikle İç Moğolistan, Sincan, Kuzeydoğu Çin, Avustralya, Avrupa ve diğer ülkelerden olmak üzere iç ve dış pazarlar tarafından geniş çapta memnuniyetle karşılandı ve sipariş hacmi arttı.

Artan siparişler karşısında Ren, DARO fabrikasının üretim görevinin zamanında, iyi kalite ve miktarda tamamlanabilmesi ve ürünlerin en kısa sürede kullanıcılara ulaştırılabilmesi için yeterli hazırlığı yaptığını söyledi.

Müşterilerin ne istediğini düşünün, müşterilerin endişe duyduğu şeyleri karşılayın ve müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayın. 20 yılı aşkın bir süredir pazara girdiğinden beri, DARO her zaman uygun maliyetli rotaya bağlı kalmıştır. Düşük kalitede fayda aramaktan kaçındığı gibi, gerçek, uygun fiyatlı ve pratik ürünler yaratmaya odaklanarak fiyata güvenmek için kaliteye güvenmez. Birçok treyler fabrikası, lojistik şirketi, nakliye filosu ve perakende ile iyi ve istikrarlı bir işbirliği ilişkisi kurmak.