Yüksek kaliteli treyler dingilleri oluşturmak için sıkı kalite kontrolü

2023/04/27 07:37

Ürün kalitesi, özellikle treyler aksı işletmeleri için işletmelerin hayatta kalması için temel oluşturur . Piyasada geniş çapta tanınan bir zafer kazanmak için müşterilere güvenli ve güvenilir güvenlik kullanımı sağlamak için yalnızca aksın kalitesi standardı karşılar.

DARO Group'ta ilk kurumsal değer önce kalitedir. Pazara girdikten 20 yıldan fazla bir süre sonra DARO, kalite kontrolün katı ve ısrarcı tavrına, hammadde bağlantısına kalite testine her zaman bağlı kaldı ve endüstri standartları temelinde bir dizi mükemmel kalite kontrol sistemi kurdu. daha katı teknik standartlar ve kalite kontrol sistemi.

微信截图_20230427074833.jpg

1.

Titizlik + standart

Üretim sürecindeki olası kalite sorunlarını ortadan kaldırın

Ürün kalitesini sağlamak, üretim süreci en önemli önceliktir. DARO treyler aksında, her bir dingilin termal şartlandırma, kumlama, çok noktalı hizalama, şaft başı bitirme, orta frekanslı indüksiyonla güçlendirme, astar + üst boya, makine popülaritesi kaynak koruması, otomatik dahil olmak üzere bir düzineden fazla işleme sürecinden geçmesi gerekir. montaj, üretim doğruluğu kesinlikle JTT475-2020 treyler aksı ürün uygulama standartlarına uygundur.

Aynı zamanda, DARO katı proses denetim yönetmelikleri oluşturmuştur ve standart dışı işlemlerden kaynaklanan kalite kusurlarını önlemek için tüm pozisyonlar kesinlikle çalıştırma talimatlarına uymalıdır. Gelen malzeme testinden, üretim süreci testinden, yarı mamul testinden, bitmiş ürün testinden, depolama testinden, teslimat testinden, yalnızca tüm kalifiye denetimler, kabul standartlarını karşılamak ve başarılı bir şekilde kullanıma sokmak için.

2.

Hassasiyet + Uzmanlık

Kalite denetimi için güçlü bir garanti sağlamak

Kalite denetimi, üretim kalitesinin denetimidir ve aynı zamanda test cihazları için bir testtir. Aks kalite detaylarının doğrulanmasında iyi bir iş çıkarılabilmesi için yüksek hassasiyetli, yetkili ve güvenilir cihazlarla donatılması gerekmektedir.

Bu amaçla, DARO treyler aksı deneyimli bir kalite kontrol ekibi kurmuş ve spektral dedektör, metalografik mikroskop, üniversal çekme testi makinesi, yorulma testi platformu, darbe testi makinesi, Rockwell sertlik test cihazı, manyetik gibi otomatik ve akıllı test ekipmanlarına yatırım yapmıştır. Hammaddeler, yarı mamul ürünler ve bitmiş ürünler için eksiksiz bir performans testi ve değerlendirme mekanizması oluşturan parçacık test makinesi, tuz püskürtme test makinesi.

Aynı zamanda DARO, profesyonel kalite kontrol personelinin sayısını artırmaya, kendi denetim seviyesini güçlendirmeye ve iyileştirmeye, ürün kalitesinin doğru ve verimli bir şekilde denetlenmesi için güçlü bir garanti sağlamaya ve fabrika tarafından teslim edilen her ürünün eksiksiz olmasını sağlamaya çalışmaktadır. sıkı denetimden geçmiş nitelikli bir ürün.

Sektörde şöyle bir söz vardır: Shaanxi'nin başı, Shandong'un asılması, Liangshan'ın treyler aksı dünyayı yönetir. Liangshan'da kurulan en eski aks işletmelerinden biri olan DARO Group, yüksek kaliteli treyler aksı araştırma, geliştirme ve üretimine odaklanmaktadır. DARO, bir denetim sürecinin daha fazla güvenlik katmanına eşit olduğuna ve bunun müşterileri daha güvenli hale getirebileceğine ve sonraki kullanımda daha az sorun yaratabileceğine inanıyor. DARO gelecekte de yarı römork aksesuarları alanındaki çalışmalarını derinleştirerek müşterilerine uygun fiyatlı, pratik ve pratik ürün ve hizmetler sunmaya devam edecektir.