DARO, uluslararası üst düzey treyler dingilleri üretiyor

2023/05/05 14:28

Araç üretim teknolojisinin sürekli gelişmesiyle birlikte, pazarda giderek daha fazla büyük ve küçük dingil markası bulunmaktadır. Hangi markanın kalifikasyonu eski diyebilir, uygun maliyetli ve yüksek, DARO treyler dingilleri kesinlikle en iyiler arasındadır. Özellikle birçok eski sürücü arabasında, aks üzerinde "RSCCZ" logosunun basılması nadir değildir.

01.jpg

Ürün kategorileri, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamak için zengindir.

DARO Heavy Industry Group, eski adıyla DARO Traffic Machinery Co., LTD., 2001 yılında kurulmuş olup, 20 yıllık bir geçmişe sahiptir. DARO treyler aksı kategorileri çok sayıdadır, başlıca Amerikan ve Alman iki ana seridir, ancak aynı zamanda havalı süspansiyon, tek noktalı süspansiyon, yatak, göbek ve diğer treyler aksesuarlarını da içerir.

02.jpg

Şu anda, DARO'nun en popüler dingil türü, Amerikan 13t standart kampanalı dingildir. Bu tür bir dingil, endüstride nispeten düşük fiyatlı ve ortak parçalara sahiptir. Güçlü taşıma kapasitesi ve uygun bakım vb. özelliklere sahiptir ve yarı römorkta çok yüksek uygulama oranına sahiptir. Standart modele ek olarak, akslar farklı taşıma koşullarına cevap verebilecek 10t hafif, 13t genişletilmiş, 16t, 20t, 25t ve bakım gerektirmeyen stillere de uzanmaktadır.

İlgili politikaların teşviki kapsamında, disk frenin popülaritesi de artıyor. DARO disk aksı 2018 yılında pazara girdi, hepsi bir arada alaşımlı fren diski kullanıldı, ısı iletim hızı sıradan malzemelerden daha iyi, termal şartlandırma işleminden sonra, daha dayanıklı aşınma direnci, daha yüksek ısı kapasitesi, aşırı ısınmaya eğilimli değil kullanmak.

03.jpg

Aksın kalitesi parçalarla yakından ilgilidir. DARO treyler aks yatakları, yüksek hassasiyet, yüksek yük, düşük yuvarlanma direnci özellikleri, daha az sürtünme direnci, daha uzun servis süresi ile P6 yüksek dereceli yatakları seçer; Fren balatası, yüksek sabit ürünlerden oluşan özel bir römork tipidir, yüksek sıcaklık durgunluğu küçüktür, daha kararlı frenleme; Göbek, çekme mukavemeti, akma mukavemeti ve yüksek hız dengesinde iyi performans gösteren ve çeşitli karmaşık yol koşullarıyla başa çıkabilen düşük basınçlı döküm hafif malzemeyi benimser.

Ürün güvenliğine eşlik eden çoklu süreçler

Bir tür orta ve ağır yük aracı olarak, yarı römorkun taşıma durumu sıradan araçlara göre daha karmaşıktır, bu nedenle aksın kalite gereklilikleri daha katıdır. Yukarıda belirtilen hammadde ve bileşenlerin kontrolüne ek olarak, üretim süreci de çok önemlidir. DARO dingilleri, üretim sürecinde sıcak eğirme haddeleme, soğuk itme, otomatik su verme ve temperleme, kumlama ve doğrultma gibi ondan fazla işlemle donatılmıştır. Bugün, yük taşıma performansıyla ilgili dört ana sürece bakacağız.

"Tek parça" ısıl işlem kalıplama: aks daha güçlü, daha dayanıklı ve ağır yüke daha dayanıklıdır.

Sözde "tek parça" ısıl işlem kalıplama, şaft gövdesini ve şaft kafasını dikişsiz bir çelik borudan oluşturmak için ısıl işlem teknolojisine atıfta bulunur, şaft kafası ve şaft kirişi entegre edilmiştir, şaft kafasını kaynak yapmaya gerek yoktur. geleneksel "üç parçalı" aks olarak şaft kirişi.

Bu sayede aks başı ile aks kirişi arasında kaynak deformasyonunu tamamen önleyen ve ağır yüke karşı daha güçlü bir dirence sahip olan yapay bağlantı izi kalmaz.

CNC makine bitirme: aks doğruluğunu ve parametreleri sağlayın.

Aksın bileşen sayısı, gerçek hassas makinelere ait olan 100 kadar yüksektir. Doğruluk standardın altında değilse, kullanımdaki aracın değişken yükünü taşırken, yüksek gerilim alanında küçük bir çatlak oluşturmak kolaydır ve sonunda aks kırılmasına yol açarak güvenliği etkiler.

Aks kaplaması, yüksek bir binanın temelinin atılması gibidir. Sadece doğruluk, parametreler ve boyut konusunda uzmanlaşarak aks daha sağlam ve daha dayanıklı üretilebilir.

Orta frekanslı indüksiyon güçlendirme tedavisi: aks performansının yüksek hız altında stabilitesini sağlamak için.

Esas olarak şaft kafasının ve yatak bağlantısının kilit kısmı için, ara frekanslı su verme işlemi ekleyerek, aksın kullanımda olmasını sağlamak için, özellikle yüksek hızlı çalışma altında, kararlı performans çıkışı sağlamak için gücünü, tokluğunu ve diğer özelliklerini daha da geliştirin.

Milyonlarca yorulma testi: Şaft gövdesinin yorulma performansının standardı karşıladığından emin olun.

DARO aksı oluşturulduktan sonra, aksın yatak durumunu tam olarak simüle etmek için yorulma testinden geçmesi gerekir. Genel olarak, esas olarak aksın yorulma performansının standart gereklilikleri karşılayıp karşılamadığını test etmek için 12 gün, yaklaşık bir milyon kez test etmesi gerekir. Standarda ulaştıktan sonra son montaj bağlantısına girebilir.

Güvenilir kalitenin yanı sıra, DARO dingillerinin araç sahipleri arasında popüler olmasının bir diğer nedeni de yüksek maliyet performanslarıdır. Piyasadaki iyi akslar çok pahalı ve ucuz olanlar iyi çalışmıyor. DARO aksları kendi liginde. 20 yıldır pazara girdiğinden beri, DARO hiçbir zaman fiyat kalitesine güvenmedi, birçok treyler fabrikası, lojistik şirketi, nakliye şirketi ile yeni ve eski müşterileri "gerçek hayat, dürüst çalışma" ile ödüllendirmek için her zaman en uygun fiyata bağlı kaldı. iyi ve istikrarlı bir işbirliği ilişkisi kurmak için ekipler ve perakende yatırımcılar.