DARO treyler aksı: Pazara zorlama

2023/05/09 09:43

DARO Grubu son aylarda meşguldü. Ulusal pazar düzeninin ve denizaşırı pazarların sürekli genişlemesiyle, giderek daha fazla yeni kullanıcı DARO treyler aksının tanınmasını giderek artırıyor. Özellikle DARO'nun özelleştirilmiş treyler dingili lansmanı, yurt içi ve yurt dışındaki birçok treyler kullanıcısı için daha mükemmel dingil çözümleri sunmuş ve alınan sipariş sayısında da önemli artışlar sağlanmıştır.

0.jpg

Jining fabrikası, başka bir dingil yarı mamul ürünü partisi teslimata başladı. DARO dingilleriyle dolu kamyonlar, DARO çalışanlarının yüksek kaliteli dingilleri zamanında müşterilere teslim etme samimiyetini taşır.

Depoda, bu sefer gönderilen dingil grubuna ek olarak, DARO deposuna yerleştirilen iki grup bitmiş ürün olduğunu görebiliriz: bir grup yarı mamul dingil ve bir grup tamamlanmış treyler dingilleri , bunlar daha sonra teslim edilecektir. önümüzdeki birkaç gün içinde art arda gönderildi.

Üretim atölyesinde, her üretim süreci de üretim verimliliğini sağlamak, siparişlerin sorunsuz tamamlanmasını sağlamak içindir.

1.jpg

DARO markası, kuruluşundan bu yana her zaman yüksek kaliteli dingillerin araştırma, geliştirme ve üretimine kendini adamıştır. Ürünler ağırlıklı olarak, müşterilerin gerçek ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen tambur dingillerini, disk dingillerini ve diğer serileri kapsar.

Üretim ve operasyon yıllarında, DARO Group her zaman pazarı kaliteyle kazanmakta ısrar ediyor:

Bir yandan, rafine ürünlere odaklanıyoruz, sürekli olarak hammaddeden başlayarak yeni ürünler, yeni teknolojiler, yeni süreçler geliştiriyoruz, sıkı kontrollü ısıl işlem, soğuk itme kare, kum püskürtme, çok noktalı doğrultma, hassas taşlama, ara frekans işleme , makine popülerliği kaynak ve yorulma testi, tuz püskürtme testi, şaft manyetik parçacık algılama testi ile diğer 15 üretim süreci ve ISO "üçü bir arada" yönetim sistemi sertifikasını başarıyla geçti. Sadece pazara yüksek kaliteli, yüksek standartlı treyler aksı sağlamak.

5.jpg

Öte yandan, müşterilerin ne istediğini düşünerek, ihtiyaçlarını karşılayarak ve ihtiyaçlarını karşılayarak, yaratıcılığın kalbi ile nihai hizmet deneyimini yaratmakta ısrar ediyoruz. Sipariş çevrimiçi bulunsa bile, talep nispeten küçüktür, DARO siparişin zamanında ve kaliteli bir şekilde teslim edilebilmesini sağlamak için ciddi bir şekilde dikkatli olacaktır. Aynı zamanda müşterilerin endişelerini gidermek için mükemmel bir kalite güvencesi ve satış sonrası hizmet sistemi oluşturmak.

6.jpg

7.jpg

20 yılı aşkın bir süre önce pazara girdiğinden beri, DARO yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerle işbirliği yaptı ve DARO'nun akslarının kalitesini garanti etme yeteneğinin doğrudan bir yansıması olan sıfır kalite anlaşmazlıklarının kaydını her zaman korudu.