DARO Group, ISO "üçü bir arada" sertifikasını geçti

2023/05/04 14:00

Son zamanlarda, DARO Ağır Sanayi Grubu, uzman grup saha denetimi, veri incelemesi, konuşma sorgulaması, örnekleme denetimi ve diğer kapsamlı denetim prosedürlerinden sonra yıllık belgelendirme denetimini başarıyla geçti, çevre yönetim sistemi ve iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi sertifikasını başarıyla aldı iki sertifika, DARO Group'un çevre koruma düzeyi ve güvenlik üretimi yönetimi becerisinin yeni bir düzeye adım atmasını işaret ediyor.

1.jpg

ISO standartları olarak kalite, çevre, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi, genellikle "üç sistem" olarak bilinir, Çin Kalite belgelendirme merkezinin denetim ve belgelendirme kuruluşudur, uluslararası ortak belgelendirme standartlarıdır.

2008 gibi erken bir tarihte, DARO treyler dingilleri, güvenilir kalite yönetimi yetenekleriyle ISO9001 kalite yönetim sistemi sertifikasını başarıyla geçti ve Mayıs 2022'de yıllık kalite yönetim sistemi yenileme denetimini geçti.

2.jpg

Şimdi ise DARO, ISO "üçü bir arada" yönetim sistemi belgelendirme çalışmasını başarıyla tamamlayarak, ISO 14001 çevre yönetim sistemi ve ISO 45001 İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemini tanıtmış ve entegre etmiştir. Bir yandan bu, DARO marka gücünün ve üretim yönetimi seviyesinin tam olarak tanınmasıdır; Öte yandan, DARO'nun kurumsal imajının desteklenmesinde ve DARO'nun standardize edilmiş, standardize edilmiş ve rafine edilmiş yönetim ve operasyonunun iyileştirilmesinde de olumlu bir rol oynar ve ayrıca DARO Group'un müteakip güvenlik yönetimi, çevre kontrolü ve işlemlerinin sürekli optimizasyonunda denetleyici ve yol gösterici bir rol oynar. kalite iyileştirme.

DARO Heavy Industry Group'un Mart 2001'de kurulduğu, dingiller yarı mamulleri, treyler dingili mamulleri Ar-Ge ve küresel tedarikçilerin imalatı konusunda uzmanlaşmış olduğu, ürünlerinin ağırlıklı olarak Amerikan ve Alman olmak üzere iki kategoriye ayrıldığı anlaşılmaktadır.

DARO Group, 20 yılı aşkın bir süre önce kurulduğundan bu yana, yalnızca pazara yüksek kaliteli, yüksek standartlı, uygun maliyetli treyler dingilleri sağlamak için kendisini her zaman ürünleri rafine etmeye adadı. Hammaddelerden başlayarak, sadece 20Mn2 yüksek mukavemetli alaşımlı dikişsiz çelik boru, mukavemet, tokluk ve yorulma direnci ile standartları tam olarak karşılar ve ısıl işlem, soğuk itme gönyesi, kumlama, çok noktalı hizalama, hassaslık gibi 15 üretim süreci seçilir. taşlama, orta frekanslı işlem, makine kaynak koruması vb. kesinlikle kontrol edilir. Bitmiş ürünlerin kalitesini tam olarak sağlamak için yorulma testi, tuz püskürtme testi, şaft manyetik parçacık algılama testi vb.

DARO Group, yeniliği temel değeri olarak kabul eder. Bağımsız inovasyon yoluyla pazara sürekli olarak yeni teknolojiler, yeni süreçler ve yeni ürünler sunmayı amaçlar. Bir dizi şirket içi faaliyetle, inovasyonu çalışanların bilinç ve davranışlarına içselleştirir. DARO Group bugüne kadar 43 araştırma ve geliştirme projesi organize etti ve yürüttü, yeni ürünler, yeni teknolojiler ve yeni ekipman gibi bilimsel ve teknolojik başarıların 25 dönüşümünü tamamladı ve 14 yetkili patent aldı.

4.jpg

DARO Group, "dünya standartlarında bir ticari araç aksı markası oluşturmak, Çin'in makine imalat endüstrisinin savunucusu ve yenilikçisi olmak" kurumsal misyonuna her zaman bağlı kalmış, uluslararası standartlara uygun tüm yönetim moduna bağlı kalmıştır ve tamamen ve çalışanlar için daha güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı yaratmak amacıyla kalite, çevre, fikri mülkiyet, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi gibi uluslararası standartları etkin bir şekilde işletmektedir. Müşteriler için daha kaliteli ürün ve hizmetler oluşturun.

Bir sonraki adımda, DARO, sistemin etkili bir şekilde çalışmasını sağlama temelinde, tanıtım ve düzenli iç denetim yoluyla üretimi ve operasyonu aktif olarak iyileştirecek, yüksek kaliteli ürünler, güvenli üretim, çevre koruma ve kaynak koruma hedeflerini gerçekleştirecektir. bilimsel yönetim yöntemleri ve pragmatik çalışma tutumu, kurumsal sosyal sorumluluğu yerine getirmek ve sürdürülebilir kalkınmayı gerçekleştirmek. "Çifte karbon" hedefinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunun.