DARO Axle Günlük Siparişleri Güçlü Bir Güçle Gönderir

2023/05/12 08:17

Lojistik araçlar geçtiğimiz günlerde DARO Heavy Industries Group'un Jining fabrikasının teslimat alanında malları yüklemek için bekliyor. Depo içi ve dışı yoğun bir seyir izledi, işçiler kamyonu paketleyip yüklerken vakit kaybetmeden treyler aksını müşteriye en kısa sürede teslim etmeye çalıştı.

Bu sefer gönderilen malın dingil kaynaklı yarı mamul yani mesnetli dingil olduğu anlaşılmaktadır. Bu, önümüzdeki birkaç gün içinde üç tane daha eklenecek olan bu haftaki ikinci dingil sevkiyatı.

Römork aksı yarı mamul ürünü, DARO Group'un ana ürünlerinden biridir, ancak 2001 yılında kuruluşundan bu yana, şirket ürüne odaklanmaktadır, esas olarak optik şaft yarı mamul ve kaynak yarı mamul olarak ayrılabilir. , temel fark kaynak desteği olup olmadığıdır.

DARO aksları, "tek parça" bir ısıl işlem kalıplama işlemi kullanır. Şaft kafası ve şaft kirişi, bağlantıyı daha doğal, daha güçlü ve yük taşıma performansı açısından daha iyi hale getiren komple bir çelik borudan oluşturulmuştur. Bu nedenle, DARO aks yarı mamul ürünleri, başlangıcından bu yana müşteriler tarafından iyi karşılandı. Ayrıca, güvenilir kalite ve yüksek maliyet performansına güvenerek, Daro birçok dingil fabrikası, treyler fabrikası, onarım fabrikası vb. .

DARO treyler dingilleri, dingil kafasının yapısına göre Amerikan ve Alman tiplerine ayrılabilir; Şaft kirişinin farklı şekline göre iki türe ayrılabilir: yuvarlak şaft ve kare şaft; DARO ayrıca, müşterilerin ihtiyaçlarına göre tüketim ve kullanım sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak için tasarlanan özel boyutlu akslar için özelleştirilmiş hizmetler sunabilmektedir.

Güçlü siparişler, yoğun üretim, yoğun teslimat, müşterinin DARO aksa olan güveni ve onayıdır. Ürünlerin zamanında ve doğru teslimatını sağlamak için DARO'nun üretim departmanı, Pazarlama Departmanı, satış sonrası departmanı ve diğer departmanlar birbirleriyle işbirliği yaparak her prosedürü metodik olarak yürüterek, üretim ve teslimat verimliliğini tam olarak sağlar.

微信截图_20230512081006.jpg

DARO Group'un ürünleri, yarı mamul dingillere ek olarak Kampanalı frenli dingil, DİSK frenli DİNGİL, ALÇAKLI RÖMORK DİNGİLİ, içten takma DİNGİL, dıştan takma DİNGİL, ÜÇ HATALI ALTI DİNGİL vb. ürünleri kapsamaktadır. 1.5t-30t tonaj, müşterilerin kullanım deneyimini tam olarak sağlamak için müşterilerin gerçek ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir.

Dairong Axle her zaman yenilikle gelişmeyi teşvik etmede ve kalite ile pazarı kazanmada ısrar ediyor, sürekli araştırma ve yeni ürünler, yeni süreçler ve yeni teknolojiler geliştiriyor ve ISO9001 kalite yönetim sistemi sertifikasını başarıyla geçti, iş kapsamı tüm ülkeyi kapsıyor ve daha fazlası 50 denizaşırı ülke ve bölge.